dilluns, 30 d’abril de 2012

MISSATGES DE L'AIGUA - MENSAJES DEL AGUA


Autor : Masaru Emoto
Editorial : La liebre de Marzo
Missatges de l'Aigua, del doctor M. Emoto, és el resultat dels treballs de recerca procedents de les anàlisis de l'aigua de diversos països i procedències mitjançant la utilització de ressonància magnètica. Això permet l'observació de l'HADO (energies subtils relacionades amb la consciència) i ens mostra amb magnífiques imatges de l'aigua cristalitzada, obres d'art per si mateixes, com aquesta es veu influïda per diversos factors com la música o la consciència de les persones. L'obra evidència que els pensaments i les emocions poden alterar l'estructura molecular de l'aigua i ens fan comprendre la forma tan íntima en què estan connectats els éssers humans i l'Univers. És un bell testimoni que formem un tot indivisible i obre les portes a noves maneres de sanació i conservació de la salut.


Mensajes del Agua, del doctor M. Emoto, es el resultado de los trabajos de investigación procedentes de los análisis del agua de diversos países y procedencias mediante la utilización de resonancia magnética.Esto permite la observación del HADO ( energías sutiles relacionadas con la consciencia) y nos muestra con magníficas imágenes del agua cristalizada, obras de arte por si mismas, como ésta se ve influida por diversos factores como la música o la consciencia de las personas.La obra evidencia que los pensamientos y las emociones pueden alterar la estructura molecular del agua y nos hacen comprender la forma tan íntima en que están conectados los seres humanos y el Universo.Es un bello testimonio de que formamos un todo indivisible y abre las puestas a nuevas fomas de sanación y conservación de la salud.

7 comentaris:

mademoisellealex ha dit...

ohh me parece tan interesante Roser, a ver si consigo leerlo , y que razon tienes todo esta conectado en este universo ,
besitos
alex

mademoisellealex ha dit...

ohh me parece tan interesante Roser, a ver si consigo leerlo , y que razon tienes todo esta conectado en este universo ,
besitos
alex

Marta ha dit...

Fa mes d´un any vaig anar a una mena de conferencies a on en una d´elles es va parlar del Dr. Emoto i haig de dir que em vaig quedar impactada, es tractava d´un experiment a on una aigua havia sigut exposada a un ambient crispat i amb males vibracions i una altre a un ambient relaxat i feliç i realment es demostrava aquest canvi de l´estructura molecular.
Crec que buscaré aquest llibre.
Una abraçada.

Celler Sota l'Escala ha dit...

Quin mòn s'obre a aquestes experiències, i sembla que l'experimentació i les vivències no tenen topalls. Molt interessant.

manos de chicureo ha dit...

Seguro que es atractivo. El cuerpo humano está compuesto por un 70% de agua aprox. por lo que me imagino la conexión que tenemos.
Recibe un cariñoso saludo,
Yasmin

Chica ha dit...

És un dels meus llibres preferits, fa molt de temps en vaig parlar en el blog. M'encanten les teories que hi surten.

Tana ha dit...

Yo creo recordar un reportaje en la televisión, hace ya algún tiempo. Puede que estuviera relacionado con el tema de las conferencias de las que habla Marta, porque se me quedó grabado lo de la exposición a buenas y malas vibraciones. Muy interesante (^^)