dimecres, 16 de novembre de 2011

XAL - CHAL


Us presento el meu últim xal, el "GINKGO SHOULDERETTE SHAWL", com podeu veure és una preciositat. Podeu trobar el patró  Aquí. No tingueu por perquè no és difícil, només necessita una mica de concentració per contar i poder seguir el patró.

Os presento mi último chal, el " GINKGO SHOULDERETTE SHAWL " , como podeis ver es una preciosidad . Podeis encontrar el patrón aquí . No tengais miedo porque no es dificil , solo necesita un poco de concentración para contar y poder seguir el patrón.Alex, va organitzar un altre tejijuntas per fer-ho en grup, podeu passar per els seus blogs on trobareu vídeos amb instruccions per fer els diferents punts.

Alex , organizó otro tejijuntas para hacerlo en grupo , podeis pasaros por sus blogs donde encontrareis videos con instrucciones para hacer los diferentes puntos.

 Com sempre vaig a preu fet, quan vaig acabar el patró de les fulles, creient que ja havia acabat vaig tancar tots els punts i el vaig  bloquejar, no quedant-me com en l'original, però com el resultat era satisfactori per a mi, no li vaig donar més importància fins que li vaig enviar les fotos a l' Alex i es va adonar que em faltava l'última part del patró, je je je , és que em moro de riure, jo tan contenta amb el meu  "Ginkgo" i resulta que no està acabat  je je je ,total, que ho sento però com comprendreu no el vull desfer , així el vaig  teixir i així es quedarà.


Como siempre voy a destajo, cuando terminé el patrón de las hojas , creyendo que ya habia terminado cerré todos los puntos y lo bloqueé , no quedandome como en el original , pero como el resultado era satisfactorio para mi , no le dí más importancia hasta que le mandé las fotos a Alex y se dió cuenta de que me faltaba la última parte del patrón , ja ja ja , es que me muero de la risa , yo tan contenta con mi Ginkgo  y resulta que no está acabado  ja ja ja , total , que lo siento pero como comprendereis no voy lo  a deshacer , así lo tejí y así se quedará.


19 comentaris:

Montse Espinosa ha dit...

Una anècdota molt divertida!!! Si no m'ho haguesis dit jo no m'en hagués adonat i ja saps, qui no traballa, no en fa!! El xal és fantàstic, és a la meva llaaaaarga llista de pendents!

mademoisellealex ha dit...

jajajajajaj que risa, de verdad , jajaja, pero bueno no lo desarmes, ain no eso si el proximo , sera mas dificil y te daras el lujo de tejerlo despacito con tiempo, que cuando se termina y queda perfecto , ains que gustito da,
jejejejejeje,
besitos guapa

Marta ha dit...

Dons está molt be aixi jo tampoc el desfaría, es una preciositat com la Montse, també el tinc a la llista de pendents.

QUIMA ha dit...

Es preciòs aquest xal. Jo no hi veig el fallo. la veritat es que jo tampoc el desfaria. Jo com la Montse Una cosa a la llista de pendents:
petons

tina ha dit...

Torno a dir-t'ho, és molt bonic.
Petonets,

Universo ha dit...

que delicado e bonito!! Gosto muito :) Beijosss

Anna ha dit...

Quin xal més bonic , jo crec que ha de ser molt dificil de fer

Petons , Anna

Bigú ha dit...

Roser!
Está precioso tu ginkgo!
Es muy bonito patrón y te quedó muy lindo (aunque arrebatado, jijiji, así suelo ser yo a veces)...
Un gran saludo y hasta pronto!

Nai ha dit...

te quedo precioso, la lana se ve suavecita y se aprecia perfecto el motivo de las hojitas, yo estoy casi al final del esquema a ver que sale, te confieso que al final es que le tengo miedito ja ja ja......., fue un placer tejer una ves más contigo, besos♥

Alícia ha dit...

ainsssssssss!!!! què bonic! jo el trobo perfecte, i es que no sabria ni començar! un*

Carmen - detodounpocoimas ha dit...

si no ho dius no sabem que no està acabat... a mi no m'agrada desfer res... soc molt mandrosa!!!

es molt bonic!!!

bon cap de setmana

Laia ha dit...

T'ha quedat molt maco, i jo tampoc havia vist que li faltés una part, jeje.

rosalia ha dit...

Que bonic en blanc, com fulles nevades!
Preciòooooos!

sacha1 ha dit...

jjaja ainssssssss, muy bonito, besos y gracias por la visita

menduca ha dit...

bueeeeeno, a veces pasan esas cosas, pero no hay que contarlas, nadie se da cuenta.
;)

Gloria ha dit...

Hola Roser. M'encanta el xal.

He probat d'entrar em google Chrome avera si em deixa comentar.

Espero que si.
Gràcies per la teva visita.
Rep una forta abrçada i gràcies pel consell.

Gloria

Luzdelunna ha dit...

te ha quedado precioso y guardate ese detalle porque nadie se va a dar cuenta
besines

Matilde ha dit...

Muy, pero muy bonito te ha quedado!!!
No necesita que lo sigas!!!
Ya has creado otro modelo!!!!
Felicitaciones!!!
saludos!!
Matilde

Mare ha dit...

divan šal,nježan kao pahuljica:))....
pusa:))....
M