dilluns, 24 d’octubre de 2011

PENSAMENTS PURS - PENSAMIENTOS PUROS
PENSAMENTS PURS

No existeix receptor més poderós que la ment humana, una meravella capaç de captar diversos senyals de diferents dimensions, originades en qualsevol lloc de l'univers o procedents d'altres ments, a més dels senyals del propi món intern i cos físic. Tot això la nostra ment ho tradueix en pensaments. No obstant la varietat de les seves qualitats i orígens, els pensaments que passen per la teva ment poden ser de dues categories: agradables o desagradables.

Els agradables generen pau interna, així els reconeixem, els podem dir pensaments purs. Els desagradables, llavors són pensaments impurs que distingim fàcilment ja que, en comptes de pau, ens generen conflicte o malestar intern.

Tu no ets els teus pensaments! No obstant això, ells generen en tu característiques positives o negatives. Observar els pensaments serveix per seleccionar-los conscientment, rebutjant aquells que no siguin purs. Quan pensem sense observar què pensem ni com pensem, és a dir, en automàtic o com a autòmats, el pensament ens esclavitza.

""QUAN DEIXES D'ACTUAR EN AUTOMATIC, ET TORNES CONSCIENT


QUAN ET TORNES CONSCIENT, POTS ACTUAR SOBRE TU MATEIX…


QUAN ACTUAS SOBRE TU MATEIX, POTS CANVIAR LA TEVA VIDA""
PENSAMIENTOS PUROS

No existe receptor más poderoso que la mente humana, una maravilla capaz de captar diversas señales de diferentes dimensiones, originadas en cualquier lugar del universo o procedentes de otras mentes, además de las señales de los propios mundo interno y cuerpo físico. Todo esto nuestra mente lo traduce en pensamientos. No obstante la variedad de sus calidades y orígenes, los pensamientos que pasan por tu mente pueden ser de dos categorías: agradables ó desagradables.


Los agradables generan paz interna, así los reconocemos, los podemos llamar pensamientos puros. Los desagradables, entonces son pensamientos impuros que distinguimos fácilmente ya que, en vez de paz, nos generan conflicto o malestar interno.

¡Tú no eres tus pensamientos! Sin embargo, ellos generan en ti características positivas o negativas. Observar los pensamientos sirve para seleccionarlos conscientemente, desechando aquellos que no sean puros. Cuando pensamos sin observar qué pensamos ni cómo pensamos, es decir, en automático o como autómatas, el pensamiento nos esclaviza.""CUANDO DEJAS DE ACTUAR EN AUTOMATICO, TE VUELVES CONSCIENTE…


CUANDO TE VUELVES CONSCIENTE, PUEDES ACTUAR SOBRE TI MISMO…


CUANDO ACTUAS SOBRE TI MISMO, PUEDES CAMBIAR TU VIDA""

8 comentaris:

tina ha dit...

Gràcies!
Petonets,

Marta ha dit...

Aixo em recorda a l´auto observació de la que ens parlaven en unes conferencies a les que vaig anar, també era per transformar l´energia que ens envolta, no nomes els pensaments, a positiu.
A mi em sembla tremendament dificil, però si que es molt interesant.

Nai ha dit...

que buena forma de iniciar la semana, gracias por esas palabras!..., besos

manos de chicureo ha dit...

Me gustó la reflexión. La tendré presente y practicaré.
Gracias y un abrazo ,
Yasmin

Tana ha dit...

¡Buena reflexión! Se gasta la misma energía en generar pensamientos positivos o negativos..., pero el cómo nos afectan es totalmente diferente así que... ¡A generar pensamientos puros! Petonets y buen finde, Roser ♥

Misborda2 ha dit...

Hola Roser: gracias por tu reflexión, siempre es bueno que nos refresquen la memoria.
Me encantaron tus chales, quedaron preciosos !!!!!
Muchas gracias por tu visita a mi casita, y tu amable comentario.
Te deseo un Feliz Fin de Semana.
Un abrazo, Laura.

mariajose ha dit...

ya solo quedan 6 dias para mi sorteo..pasa a apuntarte
un abrazo desde MENORCA

menduca ha dit...

Gracias por tu comentario, procuraré disfrutarlas antes de que cumplan 15
:)