dimarts, 16 de març de 2010

NINES

Hola a totes , després d'estar diversos dies sense publicar res, superar una fortísima nevada, dos dies sense llum , tres dies sense telèfon fix , quatre dies sense mòbils,sembla que per fí ha arribat el bon temps i el sol , ohhhh que beeeeeeee . Bé aquí us ensenyo les dues nines tildes que he fet seguint el SAL de Victoria http://kekasdevictoriaymas.blogspot.com/search?updated-max=2010-02-19T01%3A30%3A00%2B01%3A00&max-results=7 . Com podeu comprovar tinc una assignatura pendent que és la fotografia , però amb el temps intentaré millorar .
Hola a todas , después de estar varios días sin publicar nada, superar una fortísima nevada, dos días sin luz , tres días sin teléfono fijo , cuatro días sin móviles,parece que por fín ha llegado el buen tiempo y el sol , ohhhh que biennnnnnnnn .Bueno aquí os enseño las dos tildas que he hecho siguiendo el SAL de Victoria http://kekasdevictoriaymas.blogspot.com/search?updated-max=2010-02-19T01%3A30%3A00%2B01%3A00&max-results=7 .Como podéis comprobar tengo una asignatura pendiente que es la fotografía , pero con el tiempo intentaré mejorar .

9 comentaris:

rosalia ha dit...

Es molt bufona, m'encanta aquest estil de nines, estilitzades pero rodonetes, dolces.
T'ha quedat molt bé.

Coses de Isa ha dit...

Ay roser menos mal que ya ho has apanyat tot, estava yo ya patin per tu.
Veig que has cambiat tambe el blog las redecorat y queda monisim.
Les ninetes una cucaeta pues son monisimes.
Molts de besets!!

Carmen - detodounpocoimas ha dit...

Ja deia jo .....¿que li passa a la Roser que no actialitza?
Les nines t´han quedat molt maques. M'agraden molt les botetes que has fet.
Petons.

manos de chicureo ha dit...

Hola Roser,
Ya me extrañaba tu ausencia en noticias. Que bueno que el invierno está pasando por tus tierras....claro que se viene para acá, snif!
Lindísimas las Tildas, de la manera que una las vista quedan preciosas.
Cariños,
Yasmin

mademoisellealex ha dit...

que linda , me gusta mucho parece tan tierna
besitos

Verónica ha dit...

Et queden tan maques... Tens unes mans de fada.
Petons :D

Alicia ha dit...

hola!gracias por visitarme y por tus comentarios!!esta muñeca esta muy linda !te las ingenias bien amiga!besos

Misborda2 ha dit...

Hola Roser: me alegra que aya pasado todo, que ganas de que llegue la primavera !!!!! Esta Tilda a quedado preciosa,y las fotos, no las veo tan mal!!!!!Un abrazo, Laura.

Punt Petit ha dit...

Gràcies per la teva entrada al meu blog.
Si els meus gosos s'han mort un radera l'altre, el primer l'Obelix el varem tenir que sacrificar tenía una malaltia genética i estava patint molt ( va ser la decissió més difícil de la meva vida), la Mel era velleta i estava molt malalta, però anava aguantant, però diumenge a la nit va dir prou, amb un parell de dies ens hem quedat sense ells, ha estat molt trist per a tots nosaltres.