dimarts, 16 de febrer de 2010

RECORDS D'INFANCIA - RECUERDOS DE INFANCIA

Us enrecordeu de tot això ??? els què tenim una certa edat ens és molt familiar i nostàlgic. El senyor Rafael Castillejo ha fet una recopilació de coses dels anys 50 i 60 . Si us interessa veure-la podeu entrar en la seva web www.rafaelcastillejo.com i quedareu gratament sorpresos. A l'obrir la pagina clicar en cada foto i obtindreu molta més informació
Os acordais de todo esto ??? los qué tenemos una cierta edad nos es muy familiar y nostálgico. El señor Rafael Castillejo ha hecho una recopilación de cosas de los años 50 y 60 . Si os interesa verla podéis entrar en su web www.rafaelcastillejo.com y quedaréis gratamente sorprendidos. Al abrir la pagina clicar en cada foto y obtendréis mucha más información

8 comentaris:

miriam ha dit...

ui els rubio!! ni t'imagines els que havia hagut de fer... i ara els fa la meva neboda!! :)
quins records!! i que bé que estavem i no ens adonavem... o com a minim em passava a mi! pero que bonic es recordar aquells anys!!
petons!! de dimarts!!!

El Panal de la Abejita ha dit...

HOLA!!! TE DEJÉ UN PREMIO EN MI BLOG!! PASA POR EL CUANDO PUEDAS, BESITOS! MARISELA:)

Celler Sota l'Escala ha dit...

Ets una persona realment polifacètica i inquieta. M'està resultant molt instructiu anar visitant el teu blog.

Endavant i felicitats. Per cert, les nines de drap les he trovat genials !

Anna S. ha dit...

Carai... no et coneixía!! I ara és com si hagués tornat a la meva infanteza veient això!

graciela Beatriz ha dit...

Que bellas fotos besos grace

Princess Laura Lis ha dit...

Qué gratos recuerdos! estos objetos nos llevan de nuevo a la infancia, y siempre es hermoso recordar, porque es volver a revivir ciertos momentos de la vida. Gracias por hacernos sentir niñas de nuevo! Besos!

Berny ha dit...

HOLA...

Como estas?
Espero que muy bien por allá yo acá estoy disfrutando de los pocos dias que me quedan de vacaciones, me e relajado harto pero igual me estresan los pensamientos.
en fin hay que seguir....
lindos tus corazones y tus recuerdos de infancia.

pronto subire algunas fotos para que las veas, saludos Berny

MONTSE ha dit...

Si Roser son molts els records que guardan quasi totes les imatges del enllaç que has posat. Jo soc del any 62 i recordo molts dels anuncis de quan era petita, els yogourts, el pà Bimbo, recordo que aquest ultim regalaba amb les pastes cromos per enganxar a un album,jeje, o també recordo la Quina San Clemente "da unas ganas de comerrrrrrrr" jajaja, ja veus jo no tenía problemes de menjar ja que jalaba com una lleona, pero n'hi habian de ben petits que els hi donaban la Quina amb la de alcohol que portaba!!
Petons