dijous, 4 de febrer de 2010

JERSEIS ROSER

Aprofitant que avui estem a 5 sota zero,que els camps estan gelats,que fa un fred que pela,i que a la meva mare (77 anys)no hi ha qui la pari,que encara que faci fred,hem d'anar a caminar una horeta ( 6 kilometros), a les vuit del matí...........!!!!!!! enfin que sapigueu que vaig ben abrigadeta amb els meus jerseis.
Aprovechando que hoy estamos a 5 bajo cero,que los campos están helados,que hace un frío que pela,y que a mi madre (77 años)no hay quien la pare,que aunque haga frío,tenemos que ir a caminar una horita ( 6 kilometros), a las ocho de la mañana...........!!!!!!! enfin que sepáis que voy bien abrigadita con mis jerseis.

7 comentaris:

miriam ha dit...

ay que preciosos qeu son!!! me encantan y deben ser tan y tan calentitoooos!! ooooh que manos y que arte!!
un besote enorme y feliiz jueves!! que bonitos de verdad!!!

helena vilanova ha dit...

Hola Roser, doncs això de caminar 6km diaris està molt bé; jo hauria de fer el mateix, perque estic posant una panxeta, jajaja... Clar que a les 8 del matí... una mica massa d'hora per a mí, que sóc molt dormilega... Molt xulos els jerseis, però m'ha agradat especialment el marró. Quina feinada... Jo el proper dimecres aniré a les Ganxetes del Pòrtia, de Reus, que es reuneixen per teixir. A veure si així avanço una mica amb el meu jersei de nadó, que és el segon que faig, però el primer d'aquesta manera una mica més complicada. A veure si l'acabo i te l'ensenyo. Petonets

QUIMA ha dit...

Roser amb aquest jerseis no deus passa fred oi???
Tan quedat preciosos, ahhhhhh i no et queixis que caminar es molt sa. Jo ho faig cada disabte i diumenge i duran la setmana perque tinc q'anar a treballar que sino tambe hi aniria i a les 8 del mati es la millor hora, aixi et ben despertes per tot el dia.

Unknown ha dit...

mireu-la ella, quina artistassa!!! jo que no passo del punt tonto...
responent la teva pregunta sobre les mantes, a mi m'ha agradat molt més fer les de quadrets, perque són més entretingudes, variades, divertides... l'altra és molt cuca, però només es anar i tornar, anar i tornar, passades llargues i avorrides de punt alt...
has vist en els meus comentaris que la tina deia que la ripple també es pot fer a mitja?? segur que tu no hi tindries cap problema, jo ni ideeeeeaa:-)

qualsevol cosa, ja saps

petons

sonietaSun ha dit...

ups
he postejat amb un altre compte de google... sorry
soc jo, la sonieta, de cosetespetites

petons

Verónica ha dit...

Bien abrigadita que fuiste ;) la mar de bonitos y calentitos
Besos

Princess Laura Lis ha dit...

Tan abrigadita, una va a cualquier parte. Y felicitaciones por tener una mamá tan activa. Aquí en el sur con poquito frío, ya nos helamos, pero si hace mucho mucho frío, ni salimos a la calle! ver estos jerseys tuyos tan bonitos, producen una cálida sensación. Besos!