diumenge, 3 de gener de 2010

BUFFS PETITS + GORRO

Aquest dos conjunts son un encàrrec , em van demanar de fer un gorro a joc amb el buff-coll i crec que no m'han sortit del tot malament .
Estos dos conjuntos son un encargo, me pidieron hacer un gorro a juego con el buff y creo que no me han salido mal del todo , no???
PREU - COLL 8 EUROS - GORRO 8 EUROS CONJUNT 15 EUROS
PRECIO- CUELLO 8 EUROS - GORRO 8 EUROS - CONJUNTO 15 EUROS

4 comentaris:

Celler Sota l'Escala ha dit...

Hola i bon any !

M'ha fet molta il·lusió que t'hagis afegit com a seguidora del meu blog. Compartim quasi el mateix nom, per que de la mateixa manera que tu, el meu racó també és sota l'escala.
Al garaig de casa inicialment el tenia per les motos i altres coses, però finalment s'ha convertit en la zona de màquines de casa ( rentadora, assecadora, congelador, planxa, ..). El racó que m'ha quedat és a sota l'escala, i és aquí on puc tenir la meva afició, el vi. També he aconseguit una vinya per poder apendre a fer vi, i aquesta és la segona aventura que aniré explicant.

Mica en mica anirem coneixent-nos

QUIMA ha dit...

Hola roser. Aquest conjunt de gorro i buf t¡han quedan preciosos. Ja t'anire seguint, ja me fet seguidora del teu blog.
Encara estic una mica peix amb aixo del blog, em va una mica gros i a vegades hem costa seguir-los be i quan veig alguna cosa nova que heu posat ja fa uns quants dies.
Be amb paciencia i de mica en mica, ja mi aclarire.
Un peto.

Unknown ha dit...

hola,
tienes unos trabajos bellisimos, felicidades,
un besote.

MONTSE ha dit...

Hola guapa! escolta t'han quedat molt xulos! ara mateix t'escric via email per demanarte preus. Petonets i bon cap de setmana