dilluns, 28 de desembre de 2009

LES NOU REVELACIONS - LAS NUEVE REVELACIONES - James Redfield

"Les Nou Revelacions "


Les nou revelacions ens parla del canvi que ja s'està produint en la societat i ens ha de dur en primer lloc a una millora individual , incrementant el nostre propi nivell d'energia, i en segon lloc a un avanç de tota la societat , producte de la suma d'aquests increments d'energia individuals. " Si no ignorem les estranyes coincidències de la vida i seguim la nostra pròpia intuïció trobarem una porta oberta a una vida millor " (James Redfield) 


1ª Revelació : La massa crítica La cultura humana està rebent els efectes d'un nou despertar espiritual. Un despertar que s'origina en una massa crítica d'individus que experimentin la seva vida com una evolució espiritual , un viatge en el qual , etapa a etapa, s'evoluciona coincidint amb l'aparició de misterioses coincidències.


2ª Revelació : Un present més llarg Aquest despertar del que parla la primera revelació comporta la creació d'una nova i més complexa concepció del món. L'estar atent a les coincidències , als fets sincrònics, ens obre al propòsit real de la vida humana sobre la Terra a la naturalesa real del nostre univers.


3ª Revelació : El problema de l'energia Vivim en un Univers format per energia dinàmica. Tots nosaltres i les coses del nostre entorn són pura energia que podem sentir i intuir. És més, si podem concentrar-nos en l'adreça desitjada podem projectar la nostra energia, és a dir podem influir en altres sistemes de energia i incrementar en la nostra vida la possibilitat de rebre coincidències.


4ª Revelació : La lluita pel poder Quan l'ésser humà trenca la connexió que l'uneix amb l'energia de l'Univers, que és la font principal d'aquesta energia, ens sentim febles i insegurs. Llavors tendim a obtenir l'energia que ens fa falta de les altres persones del nostre entorn. Adoptem un rol de manipulador que ens permet absorbir l'energia dels altres. Aquesta competència per l'energia és la font dels conflictes entre persones.


5ª Revelació : El missatge dels místics Si som capaços de connectar internament amb l'energia del nostre entorn, l'energia de l'Univers , veurem com la inseguretat i la violència desapareix. Sabrem que hem arribat a aquesta connexió si tenim un sentiment d'optimisme confiat i una contínua sensació d'amor. 


6ª Revelació : Clarificar el passat La tendència a obtenir energia dels altres, que comenta la 4ª Revelació, l'aprenem des de petits , és un hàbit que desenvolupem amb nosaltres. En el moment que analitzem aquest hàbit i prenem consciència de la nostra forma pròpia i individual d'exercir el control sobre els altres, vam descobrir la nostra personalitat més elevada , més noble , la nostra identitat més evolutiva. 


7ª Revelació : Unir-se al flux L'evolució personal ens ha de dur a conèixer la nostra missió personal, i això intensifica el flux de coincidències que ens guien cap a la nostra destinació. Els somnis i les intuïcions ens conduïxen a les respostes de les preguntes que ens plantegem. En aquest estadi de la nostra evolució hem d'estar atents a les coincidències , als processos de sincronicitat.


8ª Revelació : L'ètica interpersonal La vuitena revelació parla de com aprenem els éssers humans a relacionar-nos els uns amb els altres i com projectar l'energia als altres i evitar l'addició a les persones. Incideix que establir una relació depenent amb altra persona ens duu a perdre la connexió amb l'energia de l'Univers perquè tendim a destinar tota l'atenció cap a aquella altra persona.


9ª Revelació : La cultura emergent A mesura que evolucionem cap a la realització de les nostres missions espirituals , els mitjans tecnològics de supervivència s'automatitzaran completament i els éssers humans es concentraran totalment en estats sincrònics d'energia A mesura que evolucionem cap a la realització de les nostres missions espirituals , els mitjans tecnològics de supervivència s'automatitzaran completament i els éssers humans es concentraran totalment en estats sincrònics d'energia
Estem tornant a descobrir que vivim en un món profundament misteriós ple de coincidències sobtades i de trobades sincronitzades que semblen estar predestinades. Quants més despertem a aquest misteri crearem un concepte del món completament nou predefinint l'univers com energètic i sagrat, descobrirem que tot al nostre voltant és energia, que tota la matèria està formada i s'origina d'una energia divina que estem començant a veure i a comprendre. Des d'aquesta perspectiva, podem veure que els humans sempre s'han sentit insegurs i desconnectats d'aquesta font sagrada i han intentat nodrir-se d'energia dominant-se uns a uns altres. Aquesta pugna és la causant de tots els conflictes humans, l'única solució és conrear una reconnexió personal amb el Diví , una transformació mística que ens ompli d'energia i amor infinits , que amplii la nostra percepció de la bellesa i que ens elevi a una consciència del nostre jo superior. Així podem alliberar-nos de l'hàbit de controlar i descobrir una veritat específica, una missió que hem vingut a compartir perquè ajudi a la humanitat a evolucionar cap a aquest nivell nou de realitat. En la consecució d'aquesta missió podem descobrir una intuïció interior que ens mostri cap a on anar i què fer i si solament fem interpretacions positives, derivarà en un fluir de coincidències que obrirà les portes perquè es reveli la nostra missió. Quan un nombre suficient de nosaltres entri en aquest flux evolutiu , sempre donant energia al jo superior de tots amb qui ens trobem , crearem una cultura nova, en la qual el nostre cos evolucionarà cap a nivells de energia i percepció més elevats , d'aquesta manera participem del llarg viatge de l'evolució des del Big Bang fins al propòsit final de la vida : Energitzar els nostres cossos, generació rera generació , fins que entrem en un cel que tots puguem veure per fi.

1 comentari:

Berny ha dit...

Querida amiga gracias por tu visita, deseo que tengas un buen fin de año....
te enviare mi correo para que me envies información.

Feliz año nuevo.....
saludos Berny