diumenge, 20 de desembre de 2009

L'ARBRE DEL BERGADA

Aquest arbre esta a El Bergada , concretament a una petita vall que hi ha a sota del Pedraforca.En Jordi i jo estàvem fen una excursió , i no va parar de ploure en tot el dia , per tant , encara que dúiem paravents i roba adequada , estàvem completament molls . Anàvem per un camí de terra una mica ample i vaig veure aquest arbre , tant punt el vaig veure em va cridar l'atenció i a mesura que ens anàvem acostant , mes me cridava l'atenció, es com si em digues " veniu , aquí sota estaréu be " i tenia raó , va ser una sensació estranya però molt i molt agradable , realment la sensació a sota aquest arbre , al menys per mi va ser reconfortant , i l'oportunitat de rebre una energia tranquil·la i amorosa . Quan miro aquesta foto l'arbre em transmet aquesta sensació , no se com explicar-ho , es com "un gustirrinin intern" molt agradable.

1 comentari:

MONTSE ha dit...

Us entenc perfectament, conec el Berguedà i és preciós com el Solsonès i el Ripollès, tot el Pre-pirineu és una passada i el Pirineu la culminació. No es nota res veritat que m'agrada més la muntanya que la platja? jeje sobretot a la tardor amb els seus verds, vermellosos i marrons, com el color de l'arbre de la foto, o a la primavera quan comencen a posar-se molt verds els arbres i floreixen les flors silvestres.
Una abraçada