dimarts, 22 de desembre de 2009

Be, ja s'ha acabat el sorteig de la Loteria de Nadal i a Can Casanovas - Bou no hem rascat gaire res. La resta de la família si a hores d'ara no ha dit res vol dir que tampoc s'han fet milionaris , però com sempre es diu aquest dia , "tenim salut" i això es el mes important , ja hi tornarem a jugar l'any que be . Aquestes fotos son els presents que intercanviem entre la família per donar-nos la participació de loteria . Cada any ens superem , no se pas on arribarem........ ja m'estic estresant pensant amb el present de l'any que be
El meu i en Jordi , uns arbres de Nadal el d'en Josep i la Margarita , una bonica safata amb fruits exòtics
el d'en Ricard i la M. Àngels , un quadre que ha fet el meu nebot Gerard , amb el numero amagat dins els colors de la pintura
el d'en Talos i la M. Josep , una capseta bufona amb una sorpresa que fa al·lucinar......
el de la meva mare , la iaia Josefa , ajudada per mi
i el dels meus sogres ,Bescanó vist per la meva sogra la Pilar
Però deixeu-me dir-vos que el mes divertit va ser el detall que li van fer a la meva mare , en Josep and family , una exclusiva a la revista Pronto , ja ja ja